🖤 Při nákupu nad 2.500 Kč hrdá DYKKA plátěnka jako dárek 🔥

Proč používat při sexu kondom?

Léto je tady? Prázdniny, koupání, dovolené, pochody hrdosti a taky žhavé letní noci, během nichž možná narazíte na sexy frajerstvo, které bude stát za hřích…

 

bezpecny-sex-kondomy
Užít si sex je super! Jen je potřeba myslet ochranu, aby zůstaly krásné vzpomínky a ne mrzení v podobě výletu na dermatovenerologické oddělení (tedy takové, kde se léčí sexuálně přenosné choroby) nebo jinam do nemocnice. Takzvaných antikoncepčních metod existuje celá řada, ale na samotném vrcholku stojí jedna z nich: kondom. Jaké jsou jeho výhody?

Nechrání jen před početím, ale i před pohlavně přenosnými nemocemi –⁠ jako jediná metoda.

Dobře, další metoda, jak se obojímu vyhnout, je abstinence, ale kdo z nás na to má výdrž… Kondom je jediný dosud známý antikoncepční prostředek, který nás ochrání před pohlavně přenosnými nemocemi. To nezvládnou hormonální tabletky, injekce, pesary, spermicidní čípky ani gely, ačkoliv mohou mít lepší skóre v ochraně před početím.

Nepotřebujeme na něj lékařský předpis. 

Chodíte neradi*y po ambulancích? Tak to určitě uvítáte kondomy, protože na ty nepotřebujete absolutně žádný předpis ani občanku a koupíte ho nejen v kamenných, ale i online prodejnách a automatech (dobrá zpráva pro ty, kteří*ré se stydí před osobami za pultem).

bezpecny-sex-kondomy-einhorn-vegan

Je k dostání v různých tvarech a příchutích.

Čokoláda, jahoda, banán… ale upřímně, není to žádná delikatesa. Ale co třeba cool design s hranolkami? Jo, pokud jste spíš na slanosti než sladkosti, určitě si vychutnáte tuto bombu značky Einhorn. Výhodou je, že na rozdíl od opravdických hranolků nepřiberete a ještě se vám otevře brána k orgasmu! Mňam do p*či 🙂

Existuje i veganská verze.

Možná si řeknete, že jsou kondomy sice fajn, ale nechce se vám zatěžovat planetu mokrými pytlíky, které po aktu ukryjete do odpadkového koše… Navíc klasické kondomy můžou obsahovat kasein, což je protein z mléka. Naštěstí existuje řešení v podobě 100% recyklovatelných a veganských kondomů, které můžete vytřídit bez obav, že kvůli vám bylo zneužito nějaké zvířátko. Je libo Průzkumník divočiny, Tyrannosaurus Sex nebo něco jiného? Z mojí nabídky si určo vyberete. And have fun!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz