🖤 Při nákupu nad 2.500 Kč hrdá DYKKA plátěnka jako dárek 🔥

Pomůcky pro tranzici

Kdy se vám tyto pomůcky můžou hodit? Pokud s tranzicí začínáte, během předoperačního období, nebo pokud chcete optimalizovat svůj zevnějšek. Můžete vyzkoušet hromadu pomůcek se kterými můžete testovat, co vám přesně vyhovuje.

LQBTQ+-eshop 

 Pro trans ženy a feminní osoby

tuck páska (tuck tape, tuckovací páska) - páska pomocí které se bezpečně přilepí penis mezi nohy, tak aby byl co nejméně vidět. Tuckování je velmi efektivní způsob, jak co nejvíce penis zploštit.

stahovací kalhotky a tanga - přední část je ušitá z pevnějšího materiálu (možnost také extra pevného provedení), který pomáhá zploštit penis. Pokud chcete penis úplně schovat, vyzkoušejte kombinaci tuckovací pásky a extra pevných kalhotek. Mohou být krajkové nebo bez krajky, v klasickém střihu, bokové nebo tanga. 

podprsenky a výplně prsou - zvolte si velikost, v jaké se bude cítit nejpohodlněji. Čísla u velikostí podprsenek uvádí objem hrudníku, písmena velikost košíčku. 

paruka - vyzkoušet můžete také paruku. Díky ní poměrně rychle zjistíte, v jaké délce vlasů, střihu a barvě se cítíte dobře.

 

Pro trans muže a maskulinní osoby

binder (chest binder, stahovák hrudníku) - Pevný top ve stylu tílka nebo sportovní podprsenky. Má za úkol zploštit hrudník, skrýt křivky prsou a pomoci tak dosáhnout nebinárního nebo více maskulinního vzhledu. Nedoporučujeme nosit binder víc, než 8 hodin denně. Spěte vždy bez binderu.

packer (protéza penisu, penilní protéza) - vycpávka ve tvaru penisu, která se připíná do spodního prádla nebo do speciálního postroje a jejím úkolem je vytvarovat linii penisu v kalhotách, plavkách nebo spodním prádle. Materiál je na omak jemný jako skutečná kůže. Můžete si vybrat z více velikostí a barev. 

packing pouch - kapsa do které vložíte packer a připevníte na jakékoli kalhoty nebo spodní prádlo.

pěnová výplň penisu - pěnová vycpávka, která se připevní do kalhot nebo spodního prádla a vytváří křivku penisu. Velmi pohodlné pro celodenní nošení.

gelové vložky do bot - díky nim můžete být vyšší až o 3 cm. Prostě je vložíte do bot!

 

Doporučujeme si také najít šikovného kadeřníka nebo kadeřnici, který vám dokáže přizpůsobit střih vašim potřebám. Hodit se může také rada kosmetičky nebo make-up artisty.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz