🖤 Při nákupu nad 2.500 Kč hrdá DYKKA plátěnka jako dárek 🔥

Jak se o produkty starat

Bindery

Na nošení binderů doporučujeme si postupně zvykat. Nejprve ho začněte nosit 2 hodiny, pak 4 hodiny a 6 hodin v řadě. Ale nikdy nenoste binder déle než 8 hodin v kuse. A hlavně v binderu nikdy nespěte! Plíce se musí během spánku volně pohybovat. Pokud vás binder svírá nebo v průběhu nošení máte bolestivé otlačeniny a viditelně se zařezává do kůže, pak nemáte správnou velikost. Nebojte se nás kontaktovat pro pomoc při výběru lepší velikosti. Bindery můžete prát v pračce při 30 stupních. Materiál bohužel není vhodný pro sušičku. Nedoporučujeme používat příliš mnoho pracího prášku.

Bindery bez zipu

Přední strana je ta se dvěmi vrstvami látky. Před oblékáním binder rozložte a vyrovnejte, nebude se vám potom při nasazování kroutit, přetáčet nebo vlnit. Pokud se vám i přesto zvlní, můžete použít lžíci do bot, svrchu ji zasouvat směrem dolů a postupně vyrovnávat nedokonalosti. Chcete-li ještě lépe skrýt prsa, můžete prsa tlačit šikmo dolů směrem k podpaží.

Pásový binder

Pozapínejte háčky nejužší části pasu. Otočte horní část zapínáním na správnou stranu (vpředu nebo vzadu) a začněte natahovat horní část směrem nahoru na hrudník. Modelujte svá prsa tak, abyste dosáhli co nejploššího účinku. Doporučujeme prsa tlačit diagonálně na stranu směrem k podpaží.

Mr. Limpy packer

K čištění pana Limpyho použijte vlažnou vodu nebo alkohol. Protézu dobře opláchněte, obalte vrstvičkou kukuřičného škrobu a nechte ji uschnout na ručníku. Když je mr. Limpy suchý, můžete přebytečný kukuřičný škrob oklepat a můžete znovu začít použivat. NEPOUŽÍVEJTE mastkový prášek, ničí to materiál z kterého je Limpy vyroben. Můžete ho nosit také na koupání. Ale počítejte s tím, že při intenzivním používání v moři a chlorované vodě se materiál může onosit o něco rychleji.

Zplošťující kalhotky

Natáhněte jako normální spodní prádlo a vytáhněte si penis dozadu nebo dopředu (na břicho) rukou co nejdále. Záleží na vaší postavě a na vašich osobních preferencích, který způsob je pro vás příjemnější. Zkontrolujte, jestli vám prádlo dostatečně sedí. Kalhotky nebo tanga vám mají být dostatečně těsná, aby zploštila penis, ale neměla by táhnout nebo škrtit. Pokud máte bolestivé otlačeniny a viditelné zářezy do kůže, pak nemáte správnou velikost. Nebojte se nás kontaktovat pro pomoc při výběru lepší velikosti. Kalhotky můžete prát v pračce při 30 stupních. Materiál bohužel není vhodný pro sušičku. Nedoporučujeme používat příliš mnoho pracího prášku.

Páska (pro tucking)

Doporučujeme nejprve oholit oblasti, na které budete aplikovat pásku a odstranit zbytky pleťové vody nebo krémů s alkoholovým základem. Tím zajistíte, že páska zůstane pevně držet na svém místě. Záleží na vaší postavě a na vašich osobních preferencích, kterým způsobem budete pásku nalepovat. Povytáhněte penis vpřed směrem na břicho nebo dozadu mezi nohy a nalepte pásku přes pohlaví. Je důležité, abyste se mohli pohybovat pohodlně. Čím pevnější je páska, tím většího zploštění docílíte, ale dejte pozor, aby nedošlo k odkrvení, protože špatný krevní oběh může způsobit vážné zdravotní komplikace. Nikdy nepoužívejte pásku déle než 8 hodin.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz