🖤 Při nákupu nad 2.500 Kč hrdá DYKKA plátěnka jako dárek 🔥

Ohnut: Intimní pomůcka, díky které penetrace nebolí

Někdy je penetrace až moc hluboká a může pěkně bolet. Au. Sex tak přestává být zábavou a změní se v útrpný akt. Pak už chybí jen krůček k tomu, aby tato často velmi zábavná a spirituální aktivita dostala celoživotní ban. Konečně existuje řešení, které tyto překážky dokáže překlopit do bezbolestné změny – Ohnut. Funguje jako měkoučký stlačitelný nárazník, který se nasadí na penis (na dildo nebo na HardPlay packer), a reguluje tak hloubku průniku. Díky těmto čtyřem kouzelným kroužkům, které můžete použít dohromady nebo každý zvlášť, se do ložnice vrátí zase ohňostroje. Bang. 

DYKKA_Aloe_Ohnut_Product 

Pokud snad patříte mezi ty, kteří si myslí, že by penetrační sex měl bolet, nechte se prosím vyvést z omylu. Měl by být totiž jedině potěšením. Občas se při něm ale něco nepovede. Pak se můžete bát zkoušet věci znovu nebo snad dokonce zkoušíte překonávat sami sebe na úkor vlastní bolesti. S touto geniální věcičkou ve tvaru nadýchaného donutu se vám to nestane. Ohnut sklízí slávu v mnoha ložnicích. Stojí za ním ženy, které se rozhodly skoncovat s problémem bolestivého sexu. Ve spolupráci s lékaři vyvinuli intimní pomůcku, bez které se nyní neobejde taková spousta lidí, kolik vás ještě čeká orgasmů. 

 

Ohnut v akci – jak to funguje? 

Nejlepší je, že si to v posteli užijete jak vy, tak aktér*ka číslo dva. Ohnut vám pomůže zvládnout (nebo případně snížit) bolest při sexu tak, že vám umožní přizpůsobit hloubku průniku. Nasadí se na penis, dildo nebo hard packer a stlačí se dolů ke kořeni. Během sexu působí jako měkký tlumič, který je hódně příjemný oběma. Ohnut se skládá ze čtyř spojovacích kroužků, které můžete jednoduše přidávat nebo odpojovat podle toho, jak je vám to nejpříjemnější. Tento intimní parťák je navržený tak, aby na dotek působil jako kůže. Navíc udržuje tělesnou teplotu, takže je tak pohodlný, že si ho vy nebo partner*ka sotva všimnete. Rozhodně nikde netlačí, neškrtí nebo nepřebývá. Je vyrobený z materiálů zcela bezpečných pro tělo a nemusíte se tedy obávat žádných ftalátů, silikonů nebo latexu. 

 jak funguje ohnut_1

Ačkoli Ohnut mohou používat lidé jakéhokoliv pohlaví, ti s penisem uvádí, že s kroužky zažívají pocit plné penetrace. Často se jim líbí další použití Ohnutu během předehry. Někdo dokonce pociťuje pocit podobný obejmutí. S Ohnutem přichází uspokojivější sex, protože se potom tolik nebojíme, že bychom způsobili nebo zažívali bolest. To má obecně za následek vzájemný pocit důvěry, uvolnění a velké potěšení. 

Zpočátku je nezbytné Ohnut podpořit lubrikačním gelem, a to jak na vodní nebo silikonové bázi. Lubrikanty na bázi oleje, včetně kokosového, se nedoporučují, protože mohou jemný materiál znehodnotit. Kroužky jsou neskutečně pružné, a tak sedí na většinu penisů (pro ty obdařenější tu máme Wider) nebo dild. Můžou dokonce pomáhat udržet kondom na svém místě. V takovém případě nejprve nasaďte kondom, použijte lubrikační gel a poté přes kondom přetáhněte Ohnut. Ohnut umožňuje pohodlnější penetraci během vaginálního, análního i orálního sexu. Worry less, enjoy more. 


ohnut-sex

Bolestivý sex, neboli dyspareunie, může mít celou řadu příčin:  

  • Endometrióza
  • Adenomyóza
  • Dysfunkce pánevního dna
  • Intersticiální cystitida
  • Fibroidy
  • Pánevní zánět
  • Křeč svalů pánevního dna (vaginismus)
  • Menopauza (genitourinární syndrom menopauzy nebo gsm)
  • Léčba rakoviny (včetně chemoterapie a radioterapie)
  • Chronická bolest (vulvodynie)
  • Pooperační otok pochvy
  • Poporodní bolesti  
  • Ale taky v případě, že je partner zkrátka příliš velký

 

A jen tak pro zajímavost – každý desátý člověk s dělohou trpí endometriózou, která způsobuje kromě pánevní bolesti a problémy s plodností taky bolestivý sex. V současné době trvá v průměru osmi lékařům i takových deset let, než se vůbec stanoví diagnóza. Čím dříve budou pacientky diagnostikovány, tím dříve se jim dostane potřebné zdravotní péče. Představte si ten čas, který vám Ohnut během léčby zkvalitní. 

Mluvit s partnerem nebo partnerkou o bolestivém sexu může být obtížné. Ohnut vám může se začátkem takové konverzace skvěle pomoct. V balení dokonce najdete pár tipů, jak rozhovor na tohle téma začít.

ohnut

Ohnut je k dostání ve dvou velikostech – Classic a Wider.

Classic

Ohnut určený pro běžné velikosti penisů nebo dild. Pro ty, kteří používají kondomy s nápisem Standard nebo Regular, ale i Slim fit a podobně. 

 

Wider

Širší kroužky pro ty, kterým matka příroda pořádně nadělila. Určený těm, kteří si běžně pořizují kondomy XXL nebo zkrátka dávají přednost volnějšímu střihu. 

 

Pro srovnání, Wider Ohnut je o 15 % širší než Classic a roztahuje se až o 50 % více. Pokud máte pochybnosti o velikosti, objednejte si Wider. Je nepravděpodobné, že by byl až příliš široký. 

 

Hot tip: Pokud vám Ohnut připadá příliš těsný, nechte kroužky na pár hodin omotané kolem láhve s vodou, tím se dočasně roztáhnou. Dejte nám vědět, jak se vám to osvědčilo.



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz